• HET CREATIEF COLLECTIEF

SAMEN

sta je sterker

Een sterk merk opbouwen is een flink project. Ik omring mijzelf graag met mensen, producten en diensten die mij helpen om het leven makkelijker te maken en dingen echt goed te doen. Door samen te werken kan iedereen zijn (beste) bijdrage leveren. Daar worden we allemaal beter van.

Van teksten schrijven, nieuwsbrieven ontwikkelen, boekhouding vereenvoudigen tot professionele video’s maken…

Je moet niet alles zelf willen doen.

Voor iedere uitdaging is een oplossing te vinden in de juiste samenwerkingen. Door te weten wat iedereen kan kunnen we elkaar allemaal werk en verwijzingen geven.

Hieronder staan de partners waarvan ik het bestaan graag met je wil delen. Ieder van deze bedrijven kan helpen (een deel) van je grotere plan uit te voeren.

Wil je iemand die dit allemaal voor je in goede banen leidt? Kies dan voor persoonlijke art-direction (€75,- per uur excl. BTW).

Lara Tuk van Larotu ontwerpt prachtige persoonlijke websites en designs afgestemd op jouw wensen.

Bram en Bob van Studio Brabo zijn specialisten voor WordPress websites zijn volledig op maat gebouwd worden. Ze staan open voor grote uitdagingen.

Tim van Devi Ant ziet het maken van websites en huisstijlen als een hobby. Hij gaat graag de uitdaging aan om iets moois te bouwen, gewoon omdat hij het leuk vindt.

Voor smaakvolle fotografie met een persoonlijke touch en levendige kleuren op locatie.

Maak samen met Mariëlle gebruik van Google zoekwoordcampagnes (SEA) voor je website en Facebook campagnes om je doelgroep te bereiken.

Met De Goede Nieuwsbrief zijn professionele digitale nieuwsbrieven en e-mailings heel eenvoudig. Ze verzorgen de opmaak, helpen bij het opbouwen van het adressenbestand, adviseren over de inhoud en schrijven de teksten.

De jaarlijkse Klant Relatiedag, Nieuwjaarsborrel, Beursdeelnames, Kennissessies, Trainingen en Productintroducties... Erg tijdrovend, of je laat het aan een specialist over! Dieuwke helpt je graag.

Voor professionele voice-overs spreekt Marieke (uitleg)animaties, bedrijfsfilmpjes en telefoonkeuzemenu’s in. Als tekstschrijver is Marieke gespecialiseerd in interviews en in het duidelijk uitleggen van ingewikkelde materie.

Een pakkende folder, een boeiend interview, een goede mailing of een prettig leesbare website? Tekst Unlimited schrijft & redigeert teksten die doen waarvoor ze bedoeld zijn: informeren, amuseren of overtuigen, maar in alle gevallen boeien!

Eric van De Film Makelaar maakt professionele videoshoots voor zowel starters als grotere ondernemingen. Betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Mondhamedia kijkt verder dan video. Voor videoproductie & videomarketing,

Boekhouden zonder bullsh*t? Dat doe je met Bookd. Voor een vast bedrag per maand gaan ze graag de uitdaging aan om je financiële wereld zo eenvoudig mogelijk te maken.

De Feedback Company maakt het makkelijk voor klanten om jouw bedrijf eerlijk en goed zichtbaar te laten beoordelen. Iedere review is 1 glas schoon drinkwater waard!

Hosting van websites voor een eerlijke prijs zonder poespas.

Voor het bedrukken van allerlei (gestandariseerde) materialen voor een betaalbare prijs. Ook bij kleinere oplagen.

Liever verantwoord drukken? Kies dan voor de optie growing paper en maak iets bijzonders van je visitekaartje, stempelkaart of kerstkaart...

Voor het bedrukken van allerlei (gestandariseerde) materialen voor een betaalbare prijs. Ook bij kleinere oplagen.