Je hebt een idee zoekt overzicht wilt verder

Moeilijke vragen beantwoorden we samen. Zo blijft ondernemen leuk en makkelijk.

JOUW VOORDEEL

Vrijblijvend eerste gesprek

geen onverwachte kosten

plannen blijven van jou

Laten we ontdekken wat jou als bedrijf uniek maakt en je de beste kans van slagen geeft! Samen brengen we risico’s in kaart en zoeken we oplossingen, mogelijkheden en kansen. 

Ik stel je kritische vragen, geef je advies en praktische begeleiding. Jij leert zoveel mogelijk doelstellingen zelf te onderzoeken, bepalen én realiseren. Gedurende het proces denk ik hierbij met jou (en je doelgroep) mee.

Waar wil je naartoe?

Ik wil je graag laten zien welke bestemmingen er mogelijk zijn. Met rust en overzicht laat ik je zien wat er kan zodat we samen een route kunnen uitstippelen.

Laten we samen beginnen aan een zoektocht vol mogelijkheden en kansen. Vanuit een behandelplan gaan we op zoek naar de plannen die passen bij jouw behoeften. Ideaal voor ambitieuze ondernemers. Voorbeelden hiervan zijn o.a. :

  • bedrijfsplannen
  • bedrijfsanalyses
  • communicatieplannen
  • communicatieanalyses
  • masterplannen
  • briefings voor uitvoerders
  • klantpresentaties
  • guidelines voor personeel

WAAR?

Als coach werk ik het liefst op kantoor aan huis in Delft. Wil je het liever iets dichter bij jou bedrijf of huis? Ik maak gebruik van Het Coachhuis. Hiermee kan ik ook op verschillende locatie binnen mijn werkgebied (De Randstad) een lokale ruimte huren. Ook erg handig als we met meerdere partijen om tafel moeten zitten…

STAP VOOR STAP:

Plan nu jouw gratis intake

GRATIS INTAKE

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw huidige situatie, je wensen en de doelstellingen die je voor ogen hebt. Ik vertel wat over mijn achtergrond. Met dit eerste gesprek kijken we of er een klik is. Zo ja, dan kunnen we samen aan de slag gaan.

Dit leggen we vast met de ondertekening van een klantovereenkomst.

Jouw privacy is belangrijk.
De gesprekken die wij samen voeren zijn volledig vertrouwelijk en worden met de grootste zorg beschermd. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG wet) word actief nageleefd. Wil je meer weten over je privacy? Klik dan hier

Opnames
De gesprekken die we samen voeren worden met een voicerecorder opgenomen. Zo kan je alles later nog eens terugluisteren om zelf de plannen uit te werken. Of je laat mij dit op uurbasis voor jou doen, meestal duurt een uitwerking twee keer zo lang als het gesprek. De opnames worden digitaal opgeslagen in een beveiligde cloud en na afronding van jouw coachingstraject  verwijderd of overgedragen.

Lees meer over Coaching voor Ondernemers

COACHING

Wie ben jij?
Na de intake plannen we vervolggesprekken in. Als eerste zullen we jou als persoon zelf centraal zetten. Hiervoor word er aan je gevraagd om een persoonlijkheidstest te doen. Daarnaast zullen we een persoonlijke analyse doen. Dit deel is puur voor jouzelf bedoeld.

Behandelplan
Daarna volgt een op maat ontwikkeld behandelplan waarin ik een voorstel doe voor de werkzaamheden die ik (op dat moment) voor ogen zie voor ons samen. Daarmee kan een schatting worden gegeven van de lengte van het traject. Dit kan variëren van enkele sessies tot lange termijnrelaties van meerdere jaren.

Hoe intensief wil je werken?
Er zijn perioden binnen de coaching waar het de moeite waard kan zijn om twee keer per week af te spreken en snel aan de slag te gaan met een ruw eerste versie van jouw plannen. Daarna volgen zolang als gewenst vervolgafspraken. Hierbij is het ook prima als je een periode geen hulp nodig hebt of je handen vol hebt. Jij bepaalt hoeveel coaching je nodig hebt.

De gesprekken vinden plaats op maandag tot vrijdag binnen de tijdsblokken van 10.00-13.00 en 14.00 – 17.00 met een maximale duur van 2 uur.