Je hebt een idee zoekt overzicht wilt verder

Moeilijke vragen beantwoorden we samen. Zo blijft ondernemen leuk en makkelijk.

Laten we ontdekken wat jou als bedrijf uniek maakt en je de beste kans van slagen geeft! Samen brengen we risico’s in kaart en zoeken we oplossingen, mogelijkheden en kansen. 

Ik stel je kritische vragen, geef je advies en praktische begeleiding. Jij leert zoveel mogelijk doelstellingen zelf te onderzoeken, bepalen én realiseren. Gedurende het proces denk ik hierbij met jou (en je doelgroep) mee.

STAP VOOR STAP:

Plan nu jouw gratis intake

GRATIS INTAKE

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw huidige situatie, je wensen en de doelstellingen die je voor ogen hebt. Ik vertel wat over mijn achtergrond. Met dit eerste gesprek kijken we of er een klik is. Zo ja, dan kunnen we samen aan de slag gaan.

Dit leggen we vast met de ondertekening van een klantovereenkomst.

Lees meer over Coaching voor Ondernemers

COACHING

Na de intake plannen we vervolggesprekken in. Dit kan vast 1 keer per week of 1 keer per maand, maar ook op wisselende tijden. De coaching wordt per uur berekend en jij bepaalt hoeveel coaching je nodig hebt.

De gesprekken die we samen voeren worden met een voicerecorder opgenomen. Zo kan je alles later nog eens terugluisteren om zelf de plannen uit te werken. Of je laat mij dit op uurbasis voor jou doen. Tijdens de gesprekken geef ik je de gezochte controle op de ontwikkeling van je onderneming.

JOUW VOORDEEL

Gratis intake

geen onverwachte kosten

plannen blijven van jou

COACHING OP LOCATIE?

Als coach werk ik het liefst op kantoor aan huis in Delft. Wil je het liever iets dichter bij jou bedrijf of huis? Ik maak gebruik van Het Coachhuis. Hiermee kan ik ook op verschillende locatie binnen mijn werkgebied (De Randstad) een lokale ruimte huren. Ook erg handig als we met meerdere partijen om tafel moeten zitten…